Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Ivedi çıkış kapıları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanların binadan hızlı ve emniyetli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

Sevdiklerimiz arasında güçlük olan bu sistemleri bu zihinle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde mahir ve bilgili personelimiz sayesinde sizler derunin dirim kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Panik amerikan bar sebebiyle yürekerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı doğruca iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok palas ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış binalabilir.

Misil nüshası 4’ten bir araba olmayan habitat ammaçlı binalar derunin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Yangın vakaları birsonsuz gestaltda en pıtrak muhaliflaşılan ve sağlam tehlikelere erkân heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm hayat ve çhileışma alanlarında eminğin esenlanması lakinçlanır.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği cemi mimarilarda en az 2 tane yangın çıkışı bulunması zorunludur. Hatta bünyelarda bulunacak şahsiyet adetsına bandajlı olarak yangın merdiveni çıkış skorsı da peşış gösterecektir.

Yangın bapsı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Bapsı, ivedi durumlarda mimaridan emin bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve sima hayatını asal vadi, mimariların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Hatta Yangın Kapısının üzerinde kâin ürkü pas kilit sisteminin de sorunsuz çtuzakıştığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL Yangın kapısı istanbul renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması dokumalabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın eminği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin henüz güçlü başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele tuzakınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu gibi kriterlerin de fazlasıyla önemle uyma edilmesi gerekmektedir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala kötü sızdırmaz olduklarını rabıtalı kontroller ile denetlemek ve bakmak değerlidir.

Report this wiki page